Chloorvrij zwemmen met de Starline Ionisator | Aqua Jolly

Chloorvrij zwemmen met de Starline Ionisator

Chloorvrij zwemmen met de Starline Ionisator

Zwemwater dat uitnodigt tot een verfrissende duik...

Iedereen kent de irriterende werking van chloor in zwemwater. Zwemmen is pas echt plezierig als het water schoon en sprankelend is, het liefst zonder chemicaliën. Vooral voor kinderen en mensen met een gevoelige huid of allergie, is natuurzuiver zwemwater een absolute voorwaarde voor zorgeloos zwembadplezier.

Met een Starline Ionisator kiest haal je de meest moderne methode in huis om het zwemwater in topconditie te houden. Het gebruik van chloor wordt teruggebracht tot een zeer geringe dosis, zodat irritaties aan ogen en luchtwegen tot het verleden behoren.
In combinatie met Starline Superzuurstof is het gebruik van chloor zelfs bijna overbodig.

Zuiver als de natuur

De Starline Ionisator reinigt het zwemwater met behulp van positief geladen metaal-ionen, waardoor bacteriën en andere micro-organismen direct worden uitgeschakeld. Ionisatie van water is een volledig natuurlijk proces. De Starline Ionisator maakt dit proces echter beheersbaar, wat het tot een unieke methode maakt om zwemwater schoon te houden. Water zoals de natuur het bedoeld heeft: helder, milieuvriendelijk en zonder risico voor de gezondheid.

Gebruiksvriendelijk en nauwelijks onderhoud

De Starline Ionisator bestaat uit een elektronische besturingseenheid en een blauwe container met een koper-zilver elektrode. De elektrode wordt tijdens het gebruik elke minuut automatisch gereinigd. De Starline Ionisator werkt verder volledig automatisch en het water wordt continu gezuiverd. Eén onderhoudsbeurt per jaar is voldoende voor een probleemloze werking.

Technische gegevens

De Starline Ionisator is geschikt voor elk type zwembad. Binnenbaden, buitenbaden, nieuw of bestaand, met een inhoud tot ca. 200 m³. Maar ook voor whirlpools of therapiebaden is de Starline Ionisator uitermate geschikt.

Snel en eenvoudig te installeren

De Starline Ionisator wordt gemonteerd tussen pomp en filter. Het installeren is geen ingrijpende operatie, maar dient bij voorkeur te gebeuren door een erkende Starline-installateur. Alleen zo kunt u rekenen op de service en garantie van de Starline Group. Bovendien kan een ondeskundige installatie leiden tot schade aan de apparatuur en de werking ervan nadelig beïnvloeden.

 

Starline Ionisator met pomp.

Zwemklaar PPc zwembad