Zwembaden met waterterras: de Riviera Pool Wetlounge | Aqua Jolly

Zwembaden voor binnen en buiten

Zwembaden met waterterras: de Riviera Pool Wetlounge

Met de Wet Lounge en de Ancona van Riviera Pool krijgt genieten van een zwoele zomeravond een andere betekenis. Deze zwembaden beschikken immers over een ingebouwd waterterras. Het ondiepe waterterras is perfect geschikt om er ligstoelen op te plaatsen. Het wordt dus heerlijk genieten en ontspannen.

Zomer, zon, strand: het bekende vakantiegevoel. Ontspannen aan de rand van het water en genieten van het leven. Niet iedereen is een actieve zwemmer en wil in het diepe water vertoeven…Hoe haal je deze luxe in huis? Een zwembad met waterterras is een perfecte oplossing. Een verfrissende duik of juist relaxen aan de rand van het zwembad, aquafitness of juist ontspannen rond dobberen op het water. Deze zwembaden met waterterras zijn een geheel nieuwe manier van loungen waarbij u alle mogelijkheden van uw zwembad volledig benut. Een prefab inbouw zwembad met een nog niet eerder vertoond ontwerp, een geheel nieuw en innovatief design. Technisch gezien wordt het zwembad d.m.v. een ondiepwaterzone met 1 of 2 meter verlengd met een diepte van 15 cm.

Optisch gezien zorgt deze verlenging ervoor dat het wateroppervlak een ruimtelijke en rustige uitstraling heeft. Maar het allerbelangrijkste is wel de functionaliteit van dit model zwembad. Geniet gewoon dubbelop van uw eigen zwembad. Loungen en zwemmen gaan hier hand in hand. Plaats uw zit- of ligmeubels op uw waterterras en geniet van de heerlijke warmte van de zon. Even afkoelen? Neem een verfrissende duik in het diepe gedeelte van uw zwembad. Met een afmeting van bijv. 3,7 x 2 meter heeft u voldoende ruimte voor uw meubels. En zodra u uw zwembad en waterterras afsluit met een zwembad lamellenafdekking komen deze meubels weer „aan wal“. Ook zonder meubels is het goed vertoeven in het ondiepe gedeelte van het zwembad.

En uiteraard zijn ook deze zwembaden voorzien van alle technische uitrusting en de kwalitatieve afwerking van Riviera Pool zwembaden.

zwembad-zwembaden-buitenzwembaden-binnenzwembaden
zwembad-zwembaden-buitenzwembaden-binnenzwembaden
zwembad-zwembaden-buitenzwembaden-binnenzwembaden
zwembad-zwembaden-buitenzwembaden-binnenzwembaden
zwembad-zwembaden-buitenzwembaden-binnenzwembaden

Zwemklaar PPc zwembad

 

Vul onderstaande gegevens in wanneer u meer inlichtingen wenst over onze diensten of wanneer u een offerte wenst.

Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk of nemen zo snel mogelijk contact met u op. Al uw vertrouwelijke informatie is uitsluitend bestemd voor interne verwerking.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.