Zwembaden Aqua Jolly | Aqua Jolly

Zwembaden voor binnen en buiten

Aqua Jolly plaatst verschillende soorten zwembaden. Welk soort zwembad voor u geschikt is, is eerder een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Welke uitvoering u ook kiest, alle zwembaden welke wij plaatsen zijn van een degelijke kwaliteit en stuk voor stuk voorzien van isolatie. Uiteraard bespreken wij samen met u graag de verschillende types en helpen wij om voor u de juiste keuze te maken. Alle zwembaden welke u door ons kan laten plaatsen zijn in ieder geval zowel voor binnen als buiten geschikt.

Polyester zwembaden (ook monoblok zwembaden genoemd)

Epoxy acrylaat zwembaden van het type monoblok worden als geheel ingegraven en zijn uitstekend geschikt als binnenzwembad en als buitenzwembad. Doordat alle pompen, filters en optioneel ook de zwembadafdekking in het zwembad worden ingebouwd is dit een heel compacte en praktische oplossing welke zich ook leent voor kleinere tuinen. Het geheel biedt in ieder geval een extreme mate van comfort en plezier voor vele jaren. Aqua Jolly werkt met de gerenomeerde zwembaden van Rivierapool, een merk dat staat voor kwaliteit en een uitmuntende afwerking.

Zwembaden Rivierapool D-Line: een zwembad met uitstraling

De D-Line zwembaden van RivieraPool zorgen voor een nog strakkere integratie van uw zwembad in de tuin. De nieuwe D-Line serie van Rivierapool herleidt kant en klare monoblock zwembaden tot de essentie.

De zwembaden van D-Line zorgen voor een individualistische inbreng. Uw zwembad hoeft helemaal geen copie meer te zijn van dat van buren of vrienden. Desondanks blijft het zwembad minstens even functioneel en performant. Een bronnetje, natuurstenen met overloop, een watervalletje, stapstenen in het wateroppervlak, een natte wand met lichteffecten, een boordafwerking in natuursteen of hardhout, al dan niet met zonneterras, het behoort met deze zwembaden allemaal tot de zeer reële mogelijkheden.

Zwembaden op maat dankzij het Riviera Pool elementenbad

Een zwembad op maat is geen enkel probleem met het Riviera pool Elementenbad. Zeker niet als u bovendien hoge eisen stelt aan kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling.. Deze unieke zwembaden blinken uit in ieder opzicht. U bepaalt zelf de afmetingen en de vorm, terwijl u toch alle voordelen van duurzaam vinylester geniet.

Zwembadverwarming

Een zwembad verwarmen kan op diverse manieren:

  • Warmtepompen: een vrij goedkope zwembadverwarming welke tot 80% kan besparen op uw verwarmingskosten
  • Warmtewisselaars: deze zwembadverwarming kan eenvoudig ingebouwd worden in het zuiveringscircuit van uw zwembad en kan aangesloten worden op uw bestaande of een aparte CV-installatie.
  • Elektrische verwarming: vaak is dit voor zwembaden de eenvoudigste oplossing. Het is geschikt voor openluchtzwembaden, overdekte zwembaden en spa's.

Zwembadoverdekkingen en zwembadoverkappingen

Zwembadafdekkingen en zwembadoverkappingen verlengen uw zwemseizoen. Door het aanbrengen van een zwembadafdekking of een zwembadoverkapping wordt de verdamping van het zwembadwater tegengewerkt. Bovendien zorgen zij voor een veilige oplossing wanneer het zwembad niet in gebruik is en er kleine kinderen of huisdieren in de buurt zijn. Er bestaan heel veel oplossingen en wij helpen u dan ook graag bij het kiezen van het juiste model en de manier van inbouwen. Uiteraard wordt alles vakkundig door onze eigen ervaren installatieploegen bij u ingebouwd en afgewerkt.

 

Zwemklaar PPc zwembad

 

Vul onderstaande gegevens in wanneer u meer inlichtingen wenst over onze diensten of wanneer u een offerte wenst.

Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk of nemen zo snel mogelijk contact met u op. Al uw vertrouwelijke informatie is uitsluitend bestemd voor interne verwerking.