Zwembad RivieraPool M-line | Aqua Jolly

Zwembaden voor binnen en buiten

RivieraPool M-line Kara zwembad

M-LINE: Zwembaden op maat

Zowel binnen als buiten zwembaden worden steeds individueler, het ontwerp steeds veeleisender: Rechte en minimalistische lijnen, evenwichtige proporties, stijlvolle kleuren, materiaalkeuze en maximale functionaliteit - Want een zwembad is meer dan een "bassin vol water". 

Zwembad ontwerp vereist unieke concepten die uw dagelijkse behoeften vervullen. Wij maken een concept waarbij u aangeeft of u lange rustig banen wil trekken, een actief fitness zwembad wil of een zwembad voor het hele gezin. Een concept voor Fun & Function met trappen die niet alleen in- en uitstappen, maar ook misschien massage stoel en Flatwater Lounge, zwemmen tegen de stroom, massage techniek en luchtbel bed mogelijk maken. Een sfeer pakket met licht en geluid... Wij kunnen u helpen.

De basis voor M-LINE zwembaden is gemaakt van meerlaagse epoxy acrylaat versterkt met glasvezel. Dan is wordt een mozaïek of stenen oppervlak verwerkt met epoxyhars toegevoegd.

Het resultaat is een homogene materiaalstructuur die niet meer te scheiden is en zorgt daardoor voor een uitstekende elasticiteit. Hierdoor kunnen we zorgen voor een chique vormgeving, met alles wat een zwembad nodig heeft. Individueel afgestemd - precies zoals u het wilt.

Al deze elementen gecombineerd met ons stilistisch inzicht en aangepast aan uw behoeften en omstandigheden - dat is MLINE

RivieraPool M-line zwembad op maat
RivieraPool M-line zwembad op maat
RivieraPool M-line zwembad op maat
RivieraPool M-line zwembad op maat
RivieraPool M-line zwembad op maat

Zwemklaar PPc zwembad

 

Vul onderstaande gegevens in wanneer u meer inlichtingen wenst over onze diensten of wanneer u een offerte wenst.

Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk of nemen zo snel mogelijk contact met u op. Al uw vertrouwelijke informatie is uitsluitend bestemd voor interne verwerking.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.