Overloopzwembaden | Aqua Jolly

Zwembaden voor binnen en buiten

Overloopzwembaden

Een overloopzwembad zorgt voor een verrassend visueel effect. Bij een overloop aan één zijde, wordt de aandacht getrokken naar het achterliggende landschap. Bij een overloop aan de vier zijden van het zwembad liggen het wateroppervlak en de rand van het zwembad op hetzelfde niveau. Door het spiegeleffect geniet u van een strak en esthetisch uitzicht.

Wij kunnen uw overloopzwembad voorzien van een waterterras in hetzelfde materiaal als de boordstenen. Het waterterras is ideaal om lekker te ontspannen. Hier is het water slechts 20 centimeter diep en bijgevolg kan je er ligzetels op zetten. Bovendien benutten wij het waterterras om daar het rolluik netjes in te integreren. 

Overloopzwembaden worden uitgevoerd met onze geïsoleerde zwembaden of met een Riviera Pool D-Line epoxy zwembad. De geïsoleerde zwembaden met polystyreenblokken bieden de vrijheid om uw zwembad naar wens uit te voeren met één of meerdere overlopen. Het zwembad kan afgewerkt worden met een liner of mozaïekbetegeling. 

Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor een gepersonaliseerde, gratis offerte.
 

Zwemklaar PPc zwembad

 

Vul onderstaande gegevens in wanneer u meer inlichtingen wenst over onze diensten of wanneer u een offerte wenst.

Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk of nemen zo snel mogelijk contact met u op. Al uw vertrouwelijke informatie is uitsluitend bestemd voor interne verwerking.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.