Zwembad RivieraPool D-line Wetlounge | Aqua Jolly

Zwembaden voor binnen en buiten

Riviera Pool Wetlounge waterterras

Zomer, zon, strand: het bekende vakantiegevoel. Ontspannen aan de rand van het water en genieten van het leven. Niet iedereen is een actieve zwemmer en wil in het diepe water vertoeven…

Zomer, zon, strand: het bekende vakantiegevoel. Ontspannen aan de rand van het water en genieten van het leven. Niet iedereen is een actieve zwemmer en wil in het diepe water vertoeven…Hoe haal je deze luxe in huis? Een vraag die vele profesionele „Watershape Designers“ over de hele wereld zich hebben afgevraagd. Een verfrissende duik of juist relaxen aan de rand van het zwembad, aquafitness of juist ontspannen rond dobberen op het water. Life meets Water, hoe laat je deze elementen samensmelten.... RivieraPool heeft hierop het antwoord: WetLounge, een geheel nieuwe manier van loungen waarbij u alle mogelijkheden van uw zwembad volledig benut. Een prefab inbouw zwembad met een nog niet eerder vertoond ontwerp, een geheel nieuw en innovatief design. Technisch gezien wordt het zwembad d.m.v. een ondiepwaterzone met 1 of 2 meter verlengd met een diepte van 15 cm.

Optisch gezien zorgt deze verlenging ervoor dat het wateroppervlak een ruimtelijke en rustige uitstraling heeft. Maar het allerbelangrijkste is wel de functionaliteit van dit model zwembad. Geniet gewoon dubbelop van uw eigen zwembad. Loungen en zwemmen gaan hier hand in hand. Plaats uw zit- of ligmeubels op uw waterterras en geniet van de heerlijke warmte van de zon. Even afkoelen? Neem een verfrissende duik in het diepe gedeelte van uw zwembad. Met een afmeting van bijv. 3,7 x 2 meter heeft u voldoende ruimte voor uw meubels. 

De ondiepwaterzone:
Een deel van het zwembad is als een ondiepe lagune. Perfect voor het plaatsen van ligstoelen of lounge stoelen - geniet van de warmte van de zon en het water. Het waterterras wordt door 3 inlaten doorgestroomd. Optioneel is LED-verlichting vekrijgbaar. De zwembad lamellenafdekking rolt compleet over het gehele wateroppervlak uit en dekt tevens ook het waterterras volledig en veilig af.

Beschikbare afmetingen zwembaden

 • 11,75 x 3,70 m
 • 13,75 x 3,70 m
 • Diepte 1,50 m

 

 

Riviera pool Wetlounge zwembad

Stroming en massagesysteem

Onderwater workouts en wellness oasis: het stroming en massagesysteem bieden u de mogelijkheid om uw zwembad te gebruiken voor een stevige workout of een ontspannende relaxatie.

Dankzij het dubbele tegenstroom systeem kan u gewoon in één enkele lijn blijven doorzwemmen zonder bochten te hoeven maken, welke u zouden vertragen. Of u nu gewoon wat oefeningen wil uitvoeren of u een proffessionele athleet bent, u bepaalt de sterkte van de tegenstroom en dus de intensiviteit van de oefening.
Als relaxatie is wat u zoekt, de meerdere massage stralen masseren uw schouders en nek, vinger druk massagestralen masseren uw rug en kuiten en vloer stralen voor voet en been massage.

Het 8-fase fitness model helpt u uw dagelijkse fitness doelen behalen in uw zwembad met handrails en massagesystemen. Gedetailleerde en proffessionele instucties verzekeren een goede workout.

Aanbevolen accessoires

Verborgen Rolluikkap

Accessoire packet classic:

 • Skimmer met waterniveau regulator (8 cm)
 • 2 (4) inlaten
 • 1 zijde inlaatfitting
 • 1e verdieping drain goot als sump met anti-vortex cover
 • 1 onderwater verlichting
 • LED-wit met transformator en aansluitdoos, wit of gepolijst.

Trapleuning Kara:

 • Van gepolijst RVS, bevestigingsplaat, gelijmde duvels en gepolijste montageflens

Boordstenen graniet, grijs

 • 60 x 60 x 6.3 cm

Grijpstang van gepolijst RVS

 • Lengte 1 of 2 meter

2 kleine schijnwerpers

 • LED wit, met transformator en aansluitdoos

Tegenstroominstallatie Twinjet 800 B

 • Dubble jet-installatie met luchtregelaar, pomp 2,2 kW-400 V en 2“ aansluiting voor inbouw beton, exclusief leidingwerk

Massage-installatie Healthstream 4-22 control

 • 4 superjet-massagejets, 2,2 kW pomp, luchtregelaar en schakelaar, wit of NiSn

Lamellenafdekkingnis „Integra 2-13“:

 • Verlengt het bassin met 48 cm, inclusief opklapbare zitbank, maakt een hoge waterspiegel mogelijk

Oprolmechanisme:

 • Elektrisch aangedreven, 24 V, motor in de nis, sleutelschakelaar en schakelkast met transformator

Lamellenafdekking van PVC:

 • Lamellen 6 cm breed met luchtdichte kamers en waterdicht bevestigde einddoppenlamellen in Polycarbonaat solar, PVC solar en PVC wit

Lamellenafdekkingnis 370 voor skimmerbassin:

 • Voor installatie van de lamellenafdekking in de nis achter het bassin en onder de randsteen. Hierdoor is een maximale hoge waterstand mogelijk. Verlengt het bassin met 25 cm aan de buitenkant en wijkt 50 uit naar binnen, met een hellingshoek van 45 °, schuine bodem en 2 sproei-installaties t.b.v. de doorstroming en lichte reiniging.

 

Zwemklaar PPc zwembad

 

Vul onderstaande gegevens in wanneer u meer inlichtingen wenst over onze diensten of wanneer u een offerte wenst.

Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk of nemen zo snel mogelijk contact met u op. Al uw vertrouwelijke informatie is uitsluitend bestemd voor interne verwerking.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.