Chloorvrij zwemmen met Starline Superzuurstof | Aqua Jolly

Zwembaden voor binnen en buiten

Chloorvrij zwemmen met Starline Superzuurstof

Dé oplossing voor natuurzuiver, kristalhelder water...

Zwemmen is heerlijk, maar dan het liefst in zuiver water, met zo min mogelijk chloor of andere desinfecteer- middelen. Chloor kan immers de ogen en luchtwegen behoorlijk irriteren. Dankzij Starline Superzuurstof is dit probleem voorgoed verleden tijd. Met Starline Superzuurstof wordt het zwemwater volledig gedes- infecteerd. Het is reukloos en het zwemwater wordt zo schoon en helder als kraanwater. Zo kunt u elke dag zorgeloos genieten van natuurzuiver water in uw eigen zwembad. Milieuvriendelijk en veilig voor uw gezondheid.

Hoe werkt het?

Superzuurstof (O3), is een stof die ook in de vrije natuur voorkomt en alle micro-organismen, zoals bacteriën, schimmels en virussen, doodt die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Met Starline Superzuurstof kan het gebruik van chloor worden teruggebracht tot slechts een fractie van de normale hoeveelheid. In combinatie met een Starline Ionisator is het gebruik van chloor bijna overbodig.

Voor binnen- en buitenbaden

Starline Superzuurstof is geschikt voor elk type zwembad waarbij watercirculatie wordt toegepast. De afmetingen van het zwembad spelen geen rol en toepassing is mogelijk in binnen- en buitensituaties.
Bij binnenbaden wordt een reactievat met een zogenaamd actief koolfilter toegepast, waardoor eventueel restgas wordt verwijderd voordat het water naar het bad stroomt. Het reactievat verlengt bovendien de contacttijd van de Superzuurstof met het zwemwater, waardoor een optimaal effect wordt bereikt. Daarom is een reactievat ook bij buitenbaden aan te bevelen.

Snel en eenvoudig te installeren.

Het installeren van Starline Superzuurstof op een bestaand circulatiesysteem is doorgaans in enkele uren geregeld. Het is echter aan te bevelen om de installatie door de erkende Starline installateur te laten uitvoeren. Ondeskundige installatie kan tot schade aan de apparatuur leiden en een correcte werking beïnvloeden. Eenmaal geïnstalleerd volstaat het om de apparatuur éénmaal per jaar te laten nakijken door uw zwembadinstallateur.

Zwemklaar PPc zwembad

 

Vul onderstaande gegevens in wanneer u meer inlichtingen wenst over onze diensten of wanneer u een offerte wenst.

Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk of nemen zo snel mogelijk contact met u op. Al uw vertrouwelijke informatie is uitsluitend bestemd voor interne verwerking.