Riviera Pool whirlpool | Aqua Jolly

Zwembaden voor binnen en buiten

Draagbare spa's van de nieuwe generatie. Meer uitrusting, nieuwe techniek, een geheel nieuw techniekconcept dat enthousiast maakt! Inclusief twee jetpompen, luchtfontein-ventilator, 24-uurs filtratie, hardtop en ozonator.

Vitara

De Vitara: ideaal voor twee. De licht gebogen rugleuning creëert twee comfortabele
ligplaatsen naast elkaar: met rugsproeiers, voetsproeiers en twee comfortabele hoofdkussens. De nek- en schoudersproeiers zijn afzonderlijk op een eigen plaats aangebracht. Geheel onderdompelen in warm, opborrelend water: dat is echte ontspanning.
Overigens: de Vitara is vanwege zijn afmetingen waarmee hij door een deur kan, goed voor de opstelling in gebouwen of in moeilijk toegankelijke buitenbereiken.

Viano

Viano: compact, elegant, functioneel. Een comfortabele ontspannen ligbank en twee royale
massageplaatsen bieden heerlijke ruimte om te ontspannen; Superjets masseren de rug,
Microjets het voetengedeelte. De beide zitplaatsen zijn op verschillende hoogte
aangebracht, zodat rekening wordt gehouden met verschillende lichaamslengten. Een stuk
levenskwaliteit, die u uzelf eigenlijk moet gunnen: waarom niet op uw terras?

Gewoon edel, de Viano bicolor. Wit acryl laat de eigenkleur van het water zachtblauw
glinsteren, de bekleding glanst elegant en tijdloos. Acryl van wit via zilver naar parel. De bekleding biedt chique contrasten.

Sienna

De Sienna: vier massageplaatsen die geen wensen over laten. Veel ruimte voor Wellness in het warme water. Pure ontspanning in huis of de tuin met zwembad. De Sienna biedt met zijn compacte afmetingen alle massagesystemen en een compleet hydrotherapeutisch concept. Daarbij maken de compacte afmetingen een gemakkelijk transport door uw deuren mogelijk. Met minder dan 80 cm opbouwhoogte is ook deze whirlpool ideaal voor het indoor-badbereik.

Bijzonder belangrijk: het stabiele voorzetniveau met rvs trapleuning biedt een ideale
en veilige in- en uitstap, die nauwelijks een andere producent u kan bieden.

Sienna XL

De Sienna XL is een echte 6-zitter en bekoort door zijn spreekwoordelijke elegantie. Zo veel comfort en functie als hij als „grootste familielid“ van de RivieraSpa's meebrengt: zo geeft men hem toch een bepaald understatement. Geen andere whirlpool met dit aanbod aan massageplaatsen en functies toont een dergelijke geslaagde combinatie van functie en optiek.

De Sienna XL beschikt over een extra verwarming en een extra stroomkabel, opdat zijn kracht goed tot zijn recht kan komen.

Penta P

Glanzend rvs reflecteert de zon. Edel teakhout getuigt van zuidelijke charme. Dat is de wereld van Penta p maritim. Een waardevol unicaat dat in iedere fitnessruimte en in ieder overdekt zwembad een topattractie vormt.

En de uitrusting …. Perfect: een luchtfontein-ligplaats zorgt voor een gelijkmatige massage van het gehele lichaam. Een compleet systeem van lucht en onderwatersproeiers masseert het lichaam daar, waar het nodig is. 

Zit- en ligplaatsen maken de Penta p zo heerlijk comfortabel en bieden zeer veel bewegingsvrijheid. Tegelijkertijd kunnen massagesproeiers hun werking onmiddellijk op het lichaam brengen: dat is whirlen in zijn schoonste vorm.

Zwemklaar PPc zwembad

 

Vul onderstaande gegevens in wanneer u meer inlichtingen wenst over onze diensten of wanneer u een offerte wenst.

Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk of nemen zo snel mogelijk contact met u op. Al uw vertrouwelijke informatie is uitsluitend bestemd voor interne verwerking.